Atelierul de decoupage: primul eveniment din 2014

2013 a trecut, ne-am tras sufletul după Revelion și alte alea, iar mai apoi am “trâmbițat” primul eveniment Kabaitan din anul 2014: atelierul de decoupage, sau tehnica șervețelului, cum i se mai spune. Atelierul a avut loc pe data de 17 ianuarie 2014.

decoupage kabaitan

Tehnica aceasta se bucură de un succes fenomenal: este ofertantă și spectaculoasă. Posibilitățile de a o utiliza sunt infinite, ține doar de imaginație unde e limita! Și pentru că în cadrul atelierelor de creație anterioare s-a vorbit în treacăt despre această tehnică, iar fetele s-au arătat interesate, am decis încă din decembrie 2013: primul atelier din 2014 va fi unul de decoupage. Inutil să mai spun că locurile s-au ocupat aproape imediat. Tehnica aceasta pur și simplu atrage!

tehnica servetelului

Am pus “la bătaie” întreaga mea colecție de șervețele – adunate cu grijă de-a lungul ultimilor 2-3 ani, de când am descoperit și eu decoupage-ul. Am cumpărat de la Complex Art Timișoara toate materialele necesare – grund, adeziv, mediu de crăpare, antichizant, vopsele acrilice, contour liner, pensule etc. – și numai eu știu cum am ajuns,  cu metroul, cocoșată de toate acestea +  multe altele + cele 15 rame albe de la IKEA, la locul desfășurării atelierului :))

materiale atelier

Lumea a sosit la atelier foarte curioasă. Am spus de la bun început că nicio ramă nu va semăna cu cealaltă, că participanții vor vedea la final rezultate foarte diferite în funcție de ceea ce au hotărât să facă: să aplice șervețel pe toată suprafața ramei sau foar câteva modele decupate, să facă niște crăpături pe ramă sau nu, să intervină peste lucrare și cu vopsele acrilice sau nu, să încerce sau nu contour liner-ul etc. Așa a și fost, precum am spus, la final am avut o mulțime de rame decorate în stiluri foarte diferite! Ia uite aici, câtă concentrare:

atelier kabaitan

Uscătoarele de păr abia dacă făceau față. De data aceasta nu ne-am prea putut bucura de muzică: în sală se auzea numai zgomotul foehnurilor, haha!

uscator de par

Micuța Daria nu a lipsit nici de această dată de la atelier.

daria

Iar ea este… o altă Daria: Daria Hainz. Aici puteți vedea o emisiune tv cu ea. În oglinjoara ramei sale este cântăreața de origine română Diana Rășină, stabilită la Viena – pe care o puteți asculta aici și aici.

daria hainz

La final, clasica poză de grup: cu oameni frumoși, rame frumoase și multe voie bună!

atelier kabaitan viena

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *