ABOUT

2013-10-13-01-57-50

Mă numesc Timea Laslavic. Numele meu mic trădează origini maghiare, iar numele de familie, origini slovace. Iar povestea nu se termină aici. Sunt mândră să spun că sunt o bănățeancă get-beget, un amestec – zic eu, frumos – de etnii.

În copilărie mi-am dorit să mă fac învățătoare sau doctoriță. Mai târziu însă… La liceu am învățat economie și contabilitate, la facultate am studiat antropologia, iar apoi am absolvit un master de film documentar. Am lucrat încă de la vârsta de 18 ani: privesc în urmă la 14 ani de presă scrisă și televiziune, respectiv, la 10 ani de traduceri autorizate. În urmă cu vreo 4 ani m-am apucat de handmade și mai sunt pasionată și de amenajări interioare. În plus, pentru că sunt interesată de foarte multe lucruri și sunt într-o permanentă căutare de nou, în domenii dintre cele mai diferite, cu ceva ani în urmă mi-a venit și ideea înființării unei asociații care să organizeze evenimente culturale. De puțin timp particip la încă un proiect inedit: scriu pentru un site din Ungaria, despre călătorii și viața din străinătate.

Pentru că da, deși n-aș fi crezut asta niciodată, de 4 ani încoace fac un fel de navetă între Timișoara și Viena.

Despre tot ceea ce mă preocupă în viața de zi cu zi și despre tot ceea ce am de împărtășit, scriu aici. Bloggingul este o veche pasiunea de-a mea!

Mai multe despre mine și despre ceea ce fac:

www.timealaslavic.ro

www.kabaitan.org

www.hellomagyarok.hu

Scrie-mi!