O baie… albastră

Nu știu dacă pot să îmi imaginez o baie mai frumoasă ca una clasică, albastră, în stil minimalist. Ca aceasta. 🙂 Îmi place foarte mult și accentul de culoare dat de prosopul roșu, și desigur, și cactușii! 🙂

ceramicaflaminia-bathroom-fonte-1

 

(sursă foto)

6 thoughts on “O baie… albastră”

  1. Este vorba de stilul Bauhaus . Si anume de o scoala aparuta in Germania si care a activat intre 1919-1933, care a consacrat acest stil nu numai in arhitectura, si care se foloseste si acum. Daca ai sa dai o cautare cu Google, pentru imagini, ai sa vezi destul exemple. Stilul asta s-a folosit in arhitectura si in SUA, la Chicago, Illinois. Inteleg ca exista si organizatii non-profit in sensul asta . Poti sa admiri mai jos o casa in stilul asta:
   http://www.homedsgn.com/2011/11/22/contemporary-bauhaus-on-the-carmel-by-pitsou-kedem-architects/

   🙂

   1. Experimentul radical in arta, posibil dupa caderea monarhiei in Germania si abolirea cenzurii. Vechiul regim interzicea o asemenea exprimare libera in arta. Dar iata ca odata cu liberala Republica de la Weimar, astfel de lucruri au fost posibile. Regimul nazist a interzis acest stil, Bauhaus. Dar impactul pe care l-a avut in arhitectura si arta acest stil a fost unul major!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *