Paște 2016 – keep it simple!

De Paște am întotdeauna mult mai puține decorațiuni – în comparație cu Crăciunul, de exemplu. Practic așez câteva lucruri pe masă și pe comodă – și cam atât! Cel mai important lucru este că acasă grădina înflorește toată: este plină de narcise și lalele!

***

În apartament fac întotdeauna un “pom de ouă”, așa cum se obișnuiește în zonele germane. Aleg crengi înmugurite sau mâțișor. Anul acesta am cumpărat mâțișor:

DSC_0007DSC_0013 Anul acesta am expus pentru prima oară iepurașii aceștia, croșetați de mama mea. Îi ador!DSC_0009 Ouăle sunt din plastic, le-am cumpărat mai demult și tot am în plan realizez unele mai speciale, handmade. Poate la anul 🙂

DSC_0006Sub “pom” am un coș plin cu… ouă de polistiren îmbrăcate în lână pufoasă. Ouă fluffy 🙂DSC_0011Pe comoda din living am așezat câteva decorațiuni noi, cumpărate anul acesta, fără vreo legătură cu Paștele, de fapt. Totuși, pentru că au un aer fresh, se potrivesc. Mi se par așa, de primăvară.

DSC_0010 Alături de aceste căsuțe și de suportul de lumânări am așezat mini-suportul meu de tort, pe care am pus niște ouă cumpărate anul acesta: sunt coji reale de la ouă de prepeliță.

DSC_0001

Pe comodă am mai agățat și doi iepurași din textil:

DSC_0005Dacă ești în căutare de inspirație pentru decorațiunile de Paște, citește aici articolul despre cum să creezi atmosferă de Paște cu materii prime cât mai sub semnul naturalului.

Pregătire plăcută! 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *