Toată lumea e înnebunită după maci!

La fel și MeAndMine. Oricâți maci aș face – coliere, brățări, agrafe, broșe – se vând imediat. Este o nebunie cu macii aceștia, toate femeile par să fi făcut o pasiune pentru maci! Sunt într-adevăr niște flori minunate, îmi place și culoarea lor, și delicatețea lor. Mama mea adoră de asemenea macii, de aceea dulapurile din dormitorul ei sunt pictate cu maci, lenjeria de pat este tot cu maci, pe peretele din bucătărie sunt fotografii cu maci, înrămate, de asemenea există și o farfurie vintage cu niște maci pictați, zaharnița este și ea cu maci. Ce mai! Macii ne-au invadat casa 🙂 Dar e de bine!

Totuși, astăzi vă prezint niște maci nemuritori… din material textil. În timp ce macii de pe câmp nu rezistă deloc transportului, și se ofilesc înainte să ajungi cu ei acasă, astfel încât nu le mai poți admira și în intimitatea casei tale… ei bine, macii de la MeAndMine sunt, așa cum spune și numele colecției, nemuritori.

Aceasta a fost colecția Immortal Poppies, care s-a epuizat imediat. Dar maci mai pot fi realizați la comandă – oricând, pentru că există un stoc serios de material ROȘU. 🙂 Pentru că ne plac macii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *