TOP 10 articole de pe blogul www.meandmine.ro

Nu știu dacă vă plac aceste topuri sau dimpotrivă, în orice caz, în baza lor se pot trage o serie de concluzii. Cum ar fi, ce vă interesează cel mai mult, ce subiect vă prinde, ce vă suscită interesul cel mai puțin… Nu că aș scrie vreodată despre ceva în care nu cred, nici vorbă de așa ceva. Dar dintre temele deja abordate, asta da, aș vrea să știu care sunt cele care au ajuns la inimile voastre!

Ei bine…

Un mare succes au avut ideile practice pentru bucătărie

Pe primul loc se află o postare (că articol nu i se poate spune, în niciun caz) cu câteva poze cu idei practice pentru bucătărie. Știam, da: bucătăria și practicul au prezentat mereu interes, pentru multă, multă lume. Postarea care a realizat peste 17 000 de accesări o găsiți aici. Mă bucur că vă place să gătiți și că bucătăria este inima casei voastre!

Vopseaua-cretă trezește multe curiozități

Articolele pe care le-am scris despre Annie Sloan Chalk Paint (pe care o puteți comanda de la unul dintre distribuitorii din România, Allmycrafts au avut un succes nebun. Am scris despre vopseaua-cretă de mai multe ori, cele mai citite trei articole despre asta se regăsesc aici, aici și aici, fiind clasate pe locurile 3, 5 și 7, cu mii de vizualizări. Nu este puțin lucru: 11 000 de vizualizări au existat numai la postarea despre vopseaua-cretă homemade! Faptul că vă place ideea regândirii pieselor vechi de mobilier mă bucură nespus.

Sursa foto: www.hoffmanmedia.com

Vă interesează mult tehnica tie-dye (sau shibori)

Am scris mai multe articole despre proiectele mele de vopsit lenjerii vechi de pat, din damasc, cu vopsea specială pentru textile, în tehnică tie-dye (sau shibori). Cele mai citite trei articole, cele de pe locul 2, 6 și 10 le regăsiți aici, aici și aici. Nu mai stați pe gânduri: dacă vă place ideea asta, fugiți la dm, cumpărați vopsea, băgați lenjeria și vopseaua în mașina de spălat și apăsați pe butonul on! Este foarte simplu și foarte de efect.

Vă plac covoarele din lână. La fel ca și mie!

Covoarele de lână sunt deosebite; arată bine și în spații complet tradiționale, dar și în spații moderne în care predomină albul sau cremul, liniile simple, lemnul și alte materiale naturale. Se potrivesc foarte bine și stilului nordic sau celui industrial, loft. De rustic nu mai zic… Vedeți articolele aici și aici. Au făcut mii de vizualizări, ceea ce nu mă miră, din moment ce sunt pline de poze cu astfel de minunății lucrate manual și colorate intens. Un covor de lână va aduce multe căldură în casele voastre!

Sursa foto: www.kilim.com

Ecologia și reciclarea, subiecte care vă interesează

M-am bucurat să vă aflu că vă preocupă ecologia și reciclarea. Toate articolele scrise pe această temă au fost primite foarte bine – dar mai ales cel de aici, despre gențile realizate de Selected Bags. Este o chestie de bun-simț să ne gândim la cât de mult gunoi producem și să începem să facem ceva pentru a mai reduce cantitatea de deșeuri. Să nu facem risipă, să colectăm selectiv și să refolosim ceea ce se poate!

Despre ce ați vrea să mai citiți pe blogul meu? :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *