Vine primăvara – atunci să scoatem capul afară!

Este 28 februarie. Iar mâine se sărbătorește mărțișorul! Când văd MARTIE în calendar eu încep să mă gândesc deja intens la primăvară. Atunci când este cald desigur că este plăcut să îți bei cafeaua pe terasă, în curtea casei… Terasa, curtea, grădina de flori sunt niște locuri foarte importante pentru mine, având în vedere că am locuit/locuiesc într-o casă în jurul căreia se află mult spațiu: grădină de flori, curte, grădină de zarzavaturi.

Pentru că îmi place în aer liber, pentru că vine primăvara, pentru că visez la terasa/grădina/curtea viitoare noastre case, v-am pregătit pentru astăzi câteva idei simpatice, care mi-au plăcut imediat ce le-am văzut. 🙂

Cum să “etichetăm” ceea ce am sădit în grădina de zarzavaturi? Simplu de făcut și deloc scump! Dacă aveți copii, vă pot ajuta ei la realizarea desenelor.

(sursa foto)

“Grădină de flori” într-o colivie veche:

(sursă foto)

Un mic perete pe care să se antreneze cei mici la cățărat – aici se impune, cred eu, ca lucrarea să fie realizată de niște profesioniști – pentru siguranța celor mici!

(sursa foto / plus video)

Tot pentru cei mici: huțulus (cum se zice prin Banat) aka leagăn în formă de avion. Foarte simpatic!

(sursa foto – cu tot cu tutorial)

Un leagăn și pentru cei mari (asta da loc de relaxare, chillout, zen, cocoon stuff). Dacă aveți un copac mare în curte sau grădină, nu mai stați pe gânduri, faceți-vă așa o nebunie de pat:

(sursa foto – iar aici, un tutorial pentru un astfel de pat realizat din paleți)

Amenajați-vă un duș afară – o să vă placă maxim în zilele toride de vară, sau atunci când veniți asudați din grădina de zarzavaturi. Vă puteți încălzi apa chiar cu ajutorul soarelui: atunci când este caniculă, sunt suficiente razele soarelui pentru a încălzi apa dintr-un butoi vopsit cu negru! Vă prezint o idee de duș de amenajat afară:

(sursa foto)

 

O alee străjuită de mingiuțe dinastea colorate… Of, le ador!

(sursa foto)

Mă duc să îmi mai torn cafea în cană și să visez la viitoarea terasă/curte/grădină… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *